Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dierenartsenpraktijk Van Zeebroeck

TEL.: 0596 - 591 249

Beste klanten,
De praktijk biedt momenteel weer alle zorg aan, uiteraard nemen wij alle maatregelen om uw en onze veiligheid te garanderen. Om onze verantwoordelijkheid te nemen in het voorkómen van verspreiding van het Coronavirus, voegen wij ons naar de standaarden van de nieuwe “1.5 meter samenleving” en zorgen wij voor een optimale hygiëne.
Wij vragen uw medewerking voor het volgende:
- Graag willen wij u verzoeken met één persoon per dier naar de praktijk te komen.
- Kom a.u.b. op het afgesproken tijdstip binnen (niet te vroeg of te laat) zodat er niet te veel mensen tegelijk in de praktijk zijn. Indien u het plezierig vindt mag u in de auto wachten tot u aan de beurt bent. Meldt u zich telefonisch aan bij aankomst bij de praktijk. OF: Indien wij een te grote toestroom van bezoekers ervaren en de 1.5 meter afstand in gevaar komt, kunnen wij u ook verzoeken buiten of in de auto te wachten.
- Kom bij (lichte) verkoudheid of koorts niet naar de praktijk. Ook wanneer u contact heeft gehad met iemand die besmet is met het Coronavirus vragen we u twee weken te wachten voor u naar de praktijk kom. Wellicht kunt u iemand anders vragen met uw dier naar de praktijk te komen?
- Heeft u medicatie en/of voer nodig, bestel dit a.u.b. alvast telefonisch. Op die manier kunnen we de aanwezigheid in de praktijk zo kort mogelijk maken.
- Wij verzoeken u om via pin te betalen.
- We zien u graag maar schudden geen handen.
- Wij willen proberen minimaal 1.5 meter afstand te houden tussen de mensen. Geef elkaar daarom ook de ruimte in de wachtkamer. Voor en na ieder consult zullen wij onze handen wassen en desinfecteren, wij verzoeken u hetzelfde te doen.
- Ook ontsmetten we zeer regelmatig de relevante oppervlakken in onze kliniek, inclusief pinautomaat en deurklinken. We passen indien nodig onze dienstverlening aan.
- De aankomende tijd doen wij geen visites aan huis. (Eventueel uitzondering voor noodzakelijke euthanasie aan huis).
Heeft u vragen stel ze gerust.