Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dierenartsenpraktijk Van Zeebroeck

TEL.: 0596 - 591 249

Vacature; Wanted by Van Zeebroeck dierenarts gezelschapsdieren!

Word jij mijn nieuwe gezelschapsdierenarts?

Ben jij diegene die ervoor zorgt dat ik met mijn baasje weer tevreden naar huis kan?
Solliciteer dan snel naar de functie van gezelschapsdierenarts bij dierenartspraktijk Van Zeebroeck.

Ik hoop dat je dat doet en weet je waarom?

Het is namelijk een win-winsituatie.
Jij komt namelijk te werken in een fascinerend team. Dit team bestaat uit vier dierenartsen en vier assistentes. Deze praktijk heeft ook een praktijkmanager met aandacht voor mensen en een gezond personeelsbeleid. Het team is er voor elkaar. Zij vinden balans in werk en privé erg belangrijk. Jij krijgt veel vrijheid en inspraak. Ook jouw ondernemerschap wordt zeer gewaardeerd en deze praktijk staat jouw ontwikkeling niet in de weg. Immers, de praktijk is ook in volle ontwikkeling en vraagt jou om een bijdrage te leveren in deze ontwikkeling en groei. De praktijk is op zoek naar iemand met ervaring die toe is aan een gezonde nieuwe switch in 2019! Nieuwe collega’s, nieuwe omgeving, nieuwe klanten kortom een nieuwe start!

Daarnaast zijn zij aangesloten bij de keten Evidensia. Evidensia staat voor ‘samen beter, dicht bij de klant’. Door deze samenwerking is het mogelijk om extra kwaliteit te bieden op onder andere het gebied van basis- en preventieve zorg tot de meest geavanceerde specialistische zorg. En zij bieden jou bijvoorbeeld opleidingstrajecten aan.

Ik vind het belangrijk dat jij ervaring hebt. En het gaat natuurlijk niet alleen om mij. Mijn vrienden: katten, konijnen, exoten en honden willen ook graag jouw aandacht en vakkundige expertise. Je krijgt van ons een extra plus wanneer jij affiniteit hebt met paarden.

En nu denk je vast waar is deze praktijk? Ik wil met het team kennismaken. Kan ik een keer kop koffie drinken?
De praktijk is gevestigd in het pittoreske Appingedam. Appingedam ligt op 20 minuten afstand van de gezelligste cultuurstad van het Noorden: Groningen. Als Noordeling weet je dit vast. Ben jij geen Noordeling, dan ben jij ook van harte welkom om te solliciteren. Maak je niet ongerust over woonruimte, want er is een appartement boven de praktijk beschikbaar voor onbepaalde tijd. Ook de overige voorwaarden zijn zeer goed geregeld en we belonen boven CAO. Tevens een finders fee voor jezelf of als je iemand aandraagt van 1000 euro.

Ik nodig je uit om met Debora Van Zeebroeck een kop koffie te drinken. Graag wil ik je wel vragen of jij dan alvast jouw motivatie en CV wil sturen naar het e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

En wie weet ontmoeten wij elkaar binnenkort.