Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dierenartsenpraktijk Van Zeebroeck

TEL.: 0596 - 591 249

Actie is geldig op Milpro en Profender

Actie is geldig in de maanden oktober, november en december 2017!


Hond
Milpro hond >5kg, 4 tabletten Voor € 22.95
Milpro hond <5 kg 4 tabletten Voor € 10.35

Kat

Milpro kat, 4 tabletten Voor € 22.95
Milpro kitten 4 tabletten Voor € 10,35
Profender (2,5 - 5 kg) kat 4 pipetten Voor € 25,50
Profender (5- 8 kg) kat 4 pipetten Voor € 27,75

Ophalen in Appingedam?
Dan kunt u elke werkdag terecht vanaf 11.00 uur aan de balie.
Ophalen in Losdorp of Wagenborgen?
Dan kunt u de tabletten bestellen via mail of telefoon, wij leggen het dan voor u klaar in de bekende kast.

Waarom vinden wij ontwormen zo belangrijk?
Veel wormen zijn een zoönose, dit wil zeggen: Mensen kunnen besmet raken via dieren. Voor de volksgezondheid, denk aan kinderen, zwangere vrouwen en oudere mensen, is het belangrijk onze huisdieren goed te ontwormen. Door goed te ontwormen wordt de kans op een besmetting naar de mens kleiner. Een besmetting van dier op mens is erg gemakkelijk; veel kinderen spelen in besmette zandbakken (kattenontlasting), of bijvoorbeeld bij een goedbedoelde lik van uw trouwe viervoeter over uw gezicht is de kans aanwezig dat u besmet raakt met wormeieren, maar ook het aaien van een slecht behandelde hond kan al voor een besmetting zorgen.
Ontwormen van uw huisdieren is natuurlijk niet alleen voor ons belangrijk, voor uw huisdier voorkomt u ook een hele hoop problemen. Er zijn verschillende wormen die voor verschillende klachten kunnen zorgen. Ook bij wormen geldt: Voorkomen is beter dan genezen!

Het advies om 4 x per jaar uw hond en/of kat te ontwormen, is volgens de richtlijn van de ESCCAP, een Europese organisatie van dierenarts-parasitologen die zich bezighouden met parasietenbestrijding bij huisdieren. Soms moeten honden en katten met een levensstijl die hen kwetsbaarder maakt voor infectie -zoals jachthonden, honden/katten die slakken eten en katten die vaak met een muis of vogel thuis komen- vaker ontwormd worden. Maar ook pups en kittens moeten vaker ontwormd worden voor een goede bescherming. Denkt u dat 4 x per jaar niet voldoende is voor uw hond of kat? Dan kunt u altijd contact opnemen met ons voor een advies op maat voor uw huisdieren!

Met vriendelijke groeten,
uw dierenartsen en assistentes
Dierenartsenpraktijk Van Zeebroeck
Losdorp - Appingedam - Wagenborgen