Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dierenartsenpraktijk Van Zeebroeck

TEL.: 0596 - 591 249

Beste huisdiereigenaren,

Verheugt u zich op het voorjaar en de zomer? Teken en vlooien ook! Ze worden nu zeer actief en kunnen bij uw hond of kat veel ongemak veroorzaken. Jeuk, irritaties en mogelijk ook ziektes! Via een tekenbeet kunnen ziekteverwekkers overgebracht worden op kat, hond en mens. Vlooien kunnen lintwormen overbrengen en uw huisdier kan allergisch zijn voor vlooienbeten.

Bravecto
Actie Bravecto (kauwtablet voor de hond of pipet voor de kat)  of Vectra3D (hond pipetten) 10% tot 20% korting (tegen teken en vlooien)

Bij afname van 1 tablet/pipet Bravecto of 1 doosje Vectra3D (3 pipetten) ontvangt u 10% korting!

Bij afname van 5 of meer pipetten/ tabletten Bravecto of 5 doosjes Vectra3D ontvangt u 20% korting let op combineren mag hond/kat en verschillende gewichten

Actie is geldig in de gehele maand april 2017!
Met Bravecto® zijn honden en katten het volledige vlooien- en tekenseizoen optimaal beschermd. Deze smakelijke kauwtablet voor honden of pipet voor katten beschermt tot wel 12 weken tegen vlooien en teken.

Voorkomen is beter dan genezen

Voorkomen is daarom beter dan genezen. Wij besteden de komende maanden extra aandacht aan de preventie en bestrijding van teken en vlooien. Kom naar onze praktijk voor een uitgebreid advies en de meest innovatieve teken- en vlooienmiddelen.

Vaccineer uw hond tegen de ziekte van Lyme 10% korting in april

Al een aantal jaren gebruiken wij het vaccin tegen de Ziekte van Lyme bij honden. Net als mensen zijn paarden en honden gevoelig voor de Ziekte van Lyme. In 2014 zijn er van de 100.000 inwoners van de gemeente Appingedam  208 mensen en in de gemeente Delfzijl 238 mensen geregistreerd door een huisarts met een rode ring op de huid na een tekenbeet. Dit is het eerste teken van de Ziekte van Lyme. Dit zijn alleen nog maar de geregistreerde gevallen en in ieder opvolgend jaar zit een stijgende lijn en de besmettingen worden alleen maar meer.

Het vaccin is het eerste vaccin dat honden een bescherming geeft tegen 3 Borreliasoorten en voorkomt dat een besmetting zich kan ontwikkelen tot de ziekte van Lyme. Vaccinatie dient te gebeuren voorafgaand aan periodes met een verhoogde teken activiteit (vanaf maart). 1 maand na de 2e vaccinatie is de hond beschermt. Het vaccin mag vanaf 12 weken leeftijd gegeven worden. De vaccinatie moet na 3 weken herhaald worden. Na deze ‘’ booster ‘’ is uw hond 1 jaar beschermd. Heeft u vragen bel gerust!

Gratis vlooien- en tekencontrole en gratis teken verwijderen!

Maak een afspraak voor een gratis vlooien- en tekencontrole! We checken uw huisdier(en) geheel op deze vervelende beestjes. Mocht u hond of kat toch een teek hebben dan verwijderen we deze kosteloos!

Langdurige bescherming

We adviseren u graag over langdurige vlooien- en tekenbescherming voor honden en katten. Wij hebben de nieuwste vlooien- en tekenmiddelen voor uw hond en kunnen u helpen een keuze te maken die het best bij u past.


Met vriendelijke groet,

Dierenartsen en assistentes

Dierenartsenpraktijk Van Zeebroeck