Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dierenartsenpraktijk Van Zeebroeck

TEL.: 0596 - 591 249

Beste huisdiereneigenaar,

Wij vinden een goede bescherming tegen een worminfectie erg belangrijk, daarom hebben wij ook dit jaar weer de bekende ontwormingsactie:


Milpro ontwormtabletten voor de hond of kat: 3 + 1 gratis!

Profender ontwormpipetten (let op alleen voor de kat) ook 3 + 1 gratis!
 
Actie is geldig in de maanden juli, augustus en september!
 
Waarom vinden wij ontwormen zo belangrijk?
Veel wormen zijn een zoönose, dit wil zeggen: Mensen kunnen besmet raken via dieren. Voor de volksgezondheid, en in het bijzonder voor kinderen, zwangere vrouwen en oudere mensen, is het belangrijk onze huisdieren goed te ontwormen. Door goed te ontwormen wordt de kans op een besmetting naar de mens kleiner. Een besmetting van dier op mens is erg gemakkelijk; veel kinderen spelen in besmette zandbakken (kattenontlasting), of bijvoorbeeld bij een goedbedoelde lik van uw trouwe viervoeter over uw gezicht is de kans aanwezig dat u besmet raakt met wormeieren, maar ook het aaien van een slecht behandelde hond kan al voor een besmetting zorgen.
 
Ontwormen van uw huisdieren is natuurlijk niet alleen voor ons belangrijk, voor uw huisdier voorkomt u ook een hele hoop problemen. Er zijn verschillende wormen die voor verschillende klachten kunnen zorgen. Ook bij wormen geldt: Voorkomen is beter dan genezen!
 
Het advies om 4 x per jaar uw hond en/of kat te ontwormen, is volgens de richtlijn van de ESCCAP, een Europese organisatie van dierenarts-parasitologen die zich bezighouden met parasietenbestrijding bij huisdieren. Soms moeten honden en katten met een levensstijl die hen kwetsbaarder maakt voor infectie -zoals jachthonden, honden/katten die slakken eten en katten die vaak met een muis of vogel thuis komen- vaker ontwormd worden. Maar ook pups en kittens moeten vaker ontwormd worden voor een goede bescherming. Denkt u dat 4 x per jaar niet voldoende is voor uw hond of kat? Dan kunt u altijd contact opnemen met ons voor een advies op maat voor uw huisdieren!
 
Hond
Milpro hond >5kg, 4 tabletten                   Van €26,80           Voor €20,10

Milpro hond < 5 kg 4 tabletten                  Van €11,35           Voor €8,50

Katten

Milpro kat, 4 tabletten                              Van €26,80           Voor €20,10

Profender (2,5 - 5 kg) kat 4 pipetten          Van €28,05           Voor €21,05        

Profender (5- 8 kg) kat 4 pipetten              Van €35,30           Voor €26,50

Bel of mail ons voor meer informatie of om uw ontworming te bestellen!
Met vriendelijke groeten, uw dierenartsen en assistentes