Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dierenartsenpraktijk Van Zeebroeck

TEL.: 0596 - 591 249

Beste honden- of katteneigenaar,

Is uw huisdier nog niet gechipt?

Dan is het erg verstandig om uw hond of kat te laten chippen, want wanneer uw huisdier wegloopt of verongelukt zal de gemeente, dierenambulance, dierenasiel, dierenarts of andere vinder als allereerst een chipreader over uw huisdier laten scannen. Wordt er een chip gevonden wordt u direct op de hoogte gebracht.
(Gevonden dieren zónder chip, krijgen direct een chip zodra zij in het asiel opgenomen worden).

chippenIeder jaar in de maand juni brengen wij dit onderwerp extra onder de aandacht, waarom? Wij krijgen regelmatig telefoontjes en mailtjes of wij een vermist dier gezien hebben in de praktijk, helaas zien we bij veel huisdieren, voornamelijk katten, dat zij niet gechipt zijn. Het wordt zo nog een stapje moeilijker om een huisdier terug te vinden. Daarom vinden wij het chippen en registreren van uw huisdieren erg belangrijk!

 

Woensdagmiddag 15 juni 2016 zitten wij met onze dierenarts in GroenRijk in Appingedam. Ook is daar deze maand chippen een belangrijk onderwerp! Daarom geven wij die dag een korting op het laten chippen van honden en katten!

Actieprijs Juni: €25 per plaatsing van een chip, dit is inclusief de registratie die ter plekke wordt geregeld.
Wilt u uw huisdier(en) laten chippen maar kunt u deze dag niet? Geen probleem, u kunt ook uw huisdieren laten chippen in de maand Juni voor dit actie-tarief in de praktijk!


Wilt u uw huisdieren laten chippen voor deze actieprijs bij GroenRijk?
Meld u dan aan via 0596-59 12 49 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Met vriendelijke groeten,
Dierenartsenpraktijk Van Zeebroeck