Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dierenartsenpraktijk Van Zeebroeck

TEL.: 0596 - 591 249

vanzeebroeckGeachte duivenhoud(st)er,
Wij zijn nog steeds erg blij dat u ons weet te vinden voor de entingen voor uw duiven, een mestonderzoek of wanneer uw duiven iets mankeren.

Weet u een leuk onderwerp voor onze volgende nieuwsflits?
Wij willen u eens in de zoveel tijd op de hoogte houden van interessante onderwerpen omtrent  duivengezondheid. Het vaccineren tegen Paratyfus en Paramyxo hebben wij bijvoorbeeld al eens besproken via een mailing. Om interessante onderwerpen te bespreken, vragen wij hierbij aan u of u misschien leuke en interessante onderwerpen hebt voor ons. Spelen er bijvoorbeeld vragen bij u of bij de duivenvereniging? Wij willen u/jullie hierop graag antwoord geven!

Zoosal, vaccinatie tegen Paratyfus
Helaas kunnen we langere tijd niet met Zoosal enten, deze entstof gebruiken we tegen Paratyfus. Wanneer Zoosal weer beschikbaar is, zullen wij dit laten weten door middel van een mail. De verwachtingen vanuit de leverancier zijn dat dit vaccin helaas langere tijd niet beschikbaar zal zijn.

Verhuizing
Op 2 mei 2016 zullen wij de deuren openen van onze nieuwe vestiging in Appingedam. Wij gaan verhuizen van de Snelgersmastraat 11, naar de Stationsstraat 6 te Appingedam. De vestigingen van Losdorp en Wagenborgen blijven gewoon open. Ook hier bent u natuurlijk weer welkom samen met uw duiven. De officiële opening zal op 7 mei 2016 zijn. Hierover volgt natuurlijk nog een mail.

Tot slot
Wij wensen u natuurlijk weer goede vliegprestaties! Nog weer even ter herinnering: elke eerste woensdag van de maand is er duiven-entmiddag in onze vestigingen Appingedam en Losdorp. U kunt uw duiven dan laten vaccineren zonder consult kosten. U betaalt dan alleen de vaccinatie. Graag van te voren telefonisch aanmelden!

Mocht u dus leuke ideeën hebben voor een volgende nieuwsbrief? Laat het ons weten!

Voor meer informatie kunt u altijd bellen of mailen naar onze praktijk!


Met vriendelijke groeten,
Dierenartsen en assistentes
Dierenartsenpraktijk Van Zeebroeck