Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dierenartsenpraktijk Van Zeebroeck

TEL.: 0596 - 591 249

Wist u dat 80 procent, van de 1,5 miljoen in Nederland wonende honden, die ouder zijn dan 3 jaar gebitsproblemen heeft?

En dat meer dan 60 procent van de katten ouder dan 3 jaar gebitsproblemen heeft?

Maakt u zich ook zorgen over het gebit van uw huisdier? 1 op de 5 Nederlanders denkt dat het gebit van zijn of haar hond niet in orde is!

Kom in de maand februari gratis en vrijblijvend langs in de praktijk voor een gebitscontrole bij uw huisdier.


Op woensdag 10 februari bent u samen met uw hond van harte welkom tussen 14.00 -16.00 uur voor een gratis gebitscontrole en een poetsinstructie bij GroenRijk Eemsdelta te Appingedam. GroenRijk biedt u tijdens deze middag een leuke gebits-goodie aan!

Gebitsproblemen, wat is de oorzaak?
Tandplak is een onzichtbaar laagje op de tanden, bestaande uit voedselresten, slijm en bacterien. Tandplak kan in 24 uur omgezet worden in tandsteen. Het ruwe oppervlak van de tandsteen vormt vervolgens een ideale basis voor nieuwe tandplak en tandsteen aangroei. Waar tandplak relatief gemakkelijk te verwijderen is door een goede verzorging van het gebit, kan tandsteen alleen verwijderd worden onder een algehele narcose. Tandplak en tandsteen kan zorgen voor ontstoken tandvlees, wat zich kan uitbreiden tot ernstige klachten, zoals verlies van tanden en kiezen of zelf ontstekingen aan vitale organen.

Wat kunt u eraan doen?
Poetsen! Het dagelijks poetsen van het gebit van een huisdier wordt steeds vaker gedaan! Weet u niet hoe u het gebit moet verzorgen? Wij helpen u graag! Kom langs voor een poetsinstructie of kijk op http://www.gebitscontrole.nl/gebitsverzorging/hond/tandenpoetsinstructies voor een filmpje waar u stap voor stap leert om het gebit van uw hond (of kat) te poetsen.

Gaat poetsen niet lukken?
Dan zijn er gelukkig nog veel oplossingen! Kom in februari langs in de praktijk en wij zullen samen met u een oplossing vinden tegen gebitsproblemen bij uw huisdier!


Mocht er een gebitsreiniging nodig zijn dan krijgt u in februari 1 procent korting op een gebitsbehandeling!


Mail of bel ons voor het maken van een afspraak. Voor de middag in GroenRijk is het maken van een afspraak niet nodig.