Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dierenartsenpraktijk Van Zeebroeck

TEL.: 0596 - 591 249

In het Dier en Zorg Plan staat de gezondheid van uw huisdier centraal.

Door uw hond en/of kat goede preventieve zorg te bieden voorkomt u dat ze ziek worden. U houdt parasieten buiten de deur, beschermt uw huisdier tegen besmettelijke dierziekten en door de gezondheidscontroles bespaart u niet alleen geld maar mogelijk ook leed bij uw huisdier. Voorkomen is immers beter dan genezen. Met een vast bedrag per maand is uw huisdier verzekerd van de beste preventieve zorg en daarnaast bespaart u ook nog eens veel geld op uw dierenartskosten. Met het Dier en Zorg Plan wordt u volledig ontzorgd. De automatische herinneringen zorgen ervoor dat uw huisdier op het juiste moment de beste preventieve zorg krijgt.

Met het Dier & Zorgplan wordt u volledig ontzorgd. De automatisch herinneringen zorgen ervoor dat uw huisdier op het juiste moment de beste preventieve zorg krijgt.

Aanmelden is eenvoudig. Dit kan namelijk thuis online via de website www.dierenzorgplan.nl of bij de assistente aan de balie.

We hebben een Basis en een Plus pakket. Uiteraard kunt u altijd contact opnemen voor een advies voor uw huisdier.

Zowel in het basispakket als plus pakket zitten de jaarlijkse vaccinaties (inclusief Besmettelijke Hondenhoest /KC hond), het jaar rond Bravecto of andere middelen en ontworming zo vaak als nodig! Hiermee heeft u in het basis pakket al snel uw voordeel te pakken! Het plus pakket biedt extra kortingen op bloeddrukmetingen (alleen kat), bloedonderzoek, gebitsbehandeling, urineonderzoek en aanvullende vaccinaties. In beide paketten zit maar liefst 10% extra korting (naast de 5% die u zelf al spaart) op voer.

 

Maandelijkse

abonnementskosten

  • Kat Basis - €13,50

  • Hond Basis - €15,95

  • Kat Plus - €23,50

  • Hond Plus - €25,95